Kuka olen?

Miten musta tuli Aloe Anu?

Moi, mä oon Aloe Anu!

Oon käyttänyt Foreverin tuotteita 2000-luvun alkupuolelta lähtien ja työskennellyt niiden parissa vuodesta 2010 asti. Alkuun en kuitenkaan ollut näistä lainkaan innostunut, saati kiinnostunut.. Tutustuin tuotteisiin äitini kautta ja ihmettelin, miten hän aina, kun valitin jostain vaivasta sanoi, että laita siihen aloe veraa. Ajattelin, ettei se nyt voi joka juttuun toimia ja olin TODELLA skeptinen! 

Ensimmäiset tuotekokeilut

Pitkin hampain jotain joskus kokeilin ja ihmettelin, että toimihan se, vaikken edes uskonut koko asiaan! Ensin käytin huulivoidetta ja hämmästyksekseni minä, huulirasva-addikti, pääsin irti huulirasvakierteestä! 

Sitten sain äidiltä aloe-dödön ja alkuun ihmettelin onko se lainkaan hyvä, kun tuntui, että kainalossa tuoksahti.. Sittemmin oon oppinut, että näin saattaa alkuun käydä, jos on aiemmin tukkinut kainalon ihohuokoset alumiinipitoisella dödöllä. Tilanne tasaantui ja olin tyytyväinen. 

En kuitenkaan niin innostunut, että olisin puikon loppuessa pyytänyt äidiltä uutta, vaan otin käyttöön marketista löytyvän perusdödön. En ehtinyt sitä pitkääkään aikaa käyttää, kun kainaloihin palasi inhottava kutina, mikä oli vaivannut ennen aloe-dödön käyttöäkin. Sitten olikin jo pakko soittaa äidille, että voisitko lähettää opiskelijalle uuden puikon.. :D

Lisätuloja? Ei kiitos!

Äitini puhui mulle useaan otteeseen myös siitä, että voisin näiden tuotteiden avulla tienata itselleni vähän lisätuloja. En kuitenkaan ollut YHTÄÄN kiinnostunut! Kuuden (siis kuuden!!!) vuoden ajan sanoin ei, ei oo mun juttu!

Havahdun todellisuuteen..

Vuonna 2007 olin vajaa 2-vuotiaan pojan työssäkäyvä äiti. Siinä tutussa ”oravanpyörässä”siis; aamulla lapsi hoitoon, kiireellä töihin ja työpäivän jälkeen kiireellä hoitopaikkaan hakemaan lasta. Sitten kotiin laittamaan ruokaa ja ehkä oli illan aikana pari tuntia aikaa olla lapsenkin kanssa yhdessä. Siis sen mun maailman tärkeimmän ihmisen! <3

Aloin miettimään, että tää ei oo reilua; miksi hoitaja saa olla mun lapsen kanssa noin 8 tuntia joka arkipäivä ja näkee/kokee ensimmäisenä lapsen kaikki uudet opit ja kehityksen.. Ensimmäistä kertaa mussa heräsi halu tehdä asiat toisin. Halusin itse päättää milloin oon töissä ja milloin vapaalla lapseni kanssa. Mulla ei vaan ollut mitään käsitystä, miten se vois olla mahdollista?

Koen ahaa-elämyksen!

Aikaa kului vuosi ja sain jäädä äitiyslomalle työpaikasta, johon en enää halunnut palata. Meille syntyi toinen poika ja sain taas olla kotona lasteni kanssa. <3 Olimme muuttaneet uuteen omakotitaloon ja äitini tuli pitämään tuote-esittelyä ystävilleni. Sitä kuunnellessa aloin pohtimaan miten itse kertoisin tuotteista, koska siihen mennessä jo useampi tuote oli tullut tutuksi, eli alun skeptisyyden jälkeen olin todennut ne varsin toimiviksi!

Selasin itse netissä Foreverin sivuja ajatuksena tehdä äidin esittelyyn uudistuksia. Olin selannut sivuja jonkin aikaa, kun tajusin, että jos tämän työn tekee hyvin, voi saada lisää vapaa-aikaa elämäänsä! Halusin aloittaa heti!

Pikku hiljaa, perheen ehdoilla

Sain itselleni jälleenmyyjä tunnarin, eli id-numeron. Alkuun tilasin tuotteita (halvemmalla) itselle ja muutamalle ystävälle. Koin kuopuksen olevan vielä pieni, enkä halunnut heti silloin aloittaa. Näin jälkiviisaana sanoisin silloiselle minälleni, että aloita heti! Sillä sitä nopeammin asiat alkavat etenemään.

Meni kuitenkin vuosi ennen kuin tartuin härkää sarvista tai multa oikeastaan pyydettiin tuote-esittelyä. Asiakaskunta oli huomaamatta vähän kasvanut ja he halusivat kuulla tuotteista lisää. Olin samaan aikaan palannut työelämään, en toimistosihteerinä, vaan kotoa käsin yksityisenä perhepäivähoitajana ja koin hetken sopivaksi.

Tavoitteet toteutuu!

Heti silloin alussa asetin tavoitteeksi, että kun kuopus neljän vuoden kuluttua aloittaa esikoulun, niin silloin en enää hoida toisten lapsia. Välillä tuli epäusko, en onnistu ja välillä juhlittiin onnistumisia! Kuopukseni aloitti eskarin elokuussa 2014 ja minä siirryin täysipäiväiseksi Foreverläiseksi toukokuussa 2014! <3

Vajaa neljä vuotta voi jollekin tuntua pitkältä ajalta, mutta jos sitä peilaa koko työuran kestoon noin 40 vuoteen, niin sehän on todella lyhyt aika! Ja jos tällaisen ”rypistyksen” jälkeen saa itselleen vapauden päättää omista asioistaan enemmän itse, niin voin kertoa, että se on kaiken vaivan arvoista! <3

Haluan auttaa myös sua.

Nyt kun olen itse nähnyt tämän työn tarjoamia mahdollisuuksia, haluan auttaa myös sua saamaan elämääsi enemmän niitä juttuja, joista just sä tykkäät. Mut muutokseen johdattanut ”miksi” oli mun lapset, mutta sulle se ”miksi” voi olla jotain ihan muuta. Jos oot valmis tekemään pieniä tai isoja muutoksia sun elämässä, niin ota yhteyttä! Katsotaan, miten voin olla sulle avuksi?

Aurinkoisin terkuin,
Aloe Anu