Miten sun suolisto voi?

Tästä lähti mun matka kohti hyvinvoinnin maailmaa! <3 Kiitos siitä kuuluu äidilleni, joka "pakotti" juomaan aloe veraa, vaikka aluksi sen maku oli mielestäni kaikkea muuta kuin miellyttävä.. :D Vinkkinä, että aloitin itse persikan maulla, joka oli vähiten paha. :D Tosin nykyään kaikki maut maistuvat mielestäni hyviltä, niin persikka, omena-karpalo kuin tämä maustamaton aloekin (vieressä).

Oma kokemukseni

Oman kokemuksen kertominen on vähän haasteellista, kun me ei saada (lain mukaan) tehdä mitään lääketieteellisiä väittämiä luonnon ainesosista. Joten taiteilen nuoralla ja kerron, että nuorena en ole ollut tyytyväinen vatsani/suolistoni toimintaan. Mielestäni se toimi liian hitaasti ja sitä kautta koin muitakin haasteita kehossani.

Aloitin juomaan aloeta reilu parikymppisenä, eli olen juonut sitä nyt noin 15 vuotta. <3 En alussa (enkä pitkään aikaan sen jälkeenkään) huomannut mitään ihmeellistä.. Muistan ainoastaan sen, että piti käydä pissalla useammin, kun kehossa lähti jutut liikkeelle.

Vasta kun aloin tekemään töitä Foreverin tuotteiden parissa ja aloin oikein ajattelemaan, mitä juoma on minulle tehnyt, tajusin hyödyt, joita kehoni on siitä saanut! Huomasin, etten kärsi enää siitä, tästä, enkä tuostakaan! <3 En ollut huomannut näitä aiemmin, koska olinhan nuori ja mielestäni varsin terve, mitä en todellisuudessa kylläkään ollut..

Tee sinä näin, jos aloitat aloen käytön

Ihminen on siitä jännä tyyppi, että se harvemmin huomaa, kun voi hyvin! Ootko ite huomannut tätä ilmiötä? Mutta ans olla, kun joku paikka reistaa, niin siitä kyllä muistetaan sanoa kaverillekin: "Ai ai, kun tuo polvi särkee taas.." Ootko joskus kuullut jonkun sanovan: "On muuten ollut ihan loistavassa kunnossa mun polvi jo reilu kuukauden!"?

Siksi vinkkaan, että ennen aloe-juoman aloittamista pidät itsesi kanssa treffit. Otat kynän ja paperia ja ikään kuin skannaat kehosi läpi samalla kirjoittaen ylös, mitä tuntemuksia tulee vastaan? Särkeekö päätä? Niiskuttaako nenä usein? Miten suolistosi voi, turvottaako vatsaa? Kolottaako jostakin? Kirjoita kaikki ylös vaan!

Tämän jälkeen avaat ensimmäisen aloe-purkin, sen tyhjettyä seuraavan ja vielä ainakin 1-2 purkkia ja vasta sitten (noin kolmen kuukauden päästä) palaat tuon lapun/skannauksen pariin ja käyt kohdat uudelleen läpi. Täsmääkö vielä?

Tulevaisuutta varten <3

Aloen käyttö vaatii kärsivällisyyttä. Luonnon tuotteena se ei toimi nopeasti kuin lääke, vaan kehon uudistaminen vaatii aikaa.

Itse käytän aloeta ilman muuta tätä hetkeä varten: haluan voida hyvin ja ihmisen hyvinvoinnissa suolistolla on todella suuri merkitys. <3 Mutta ennen kaikkea käytän aloe veraa tulevaisuutta varten! Haluan pysyä hyvä kuntoisena vielä varttuneemmassakin iässä ja jaksaa touhuta lastenlasten kanssa, matkustella ja ylipäätään nauttia elämästä! <3

Siksi mä juon aloeta ihan joka päivä! Haastan sutkin kokeilemaan vähintään sen kolmen kuukauden (tyytyväisyystakuun) ajan, saatat yllättyä! <3