Onko sulla käytössä monivitamiini?

Sanoisin, että nykypäivän ravinnon kanssa se on melkein elinehto. Nimittäin meidän ruoka on valitettavan ravintoköyhää ja Japanissa onkin tehty tutkimus, joka osoitti, että naisilla jäi kaikkien tutkittujen vitamiinien saanti alle suositusten, siis pelkästä ruoasta. Miehillä täyttyi yksi vitamiini ja muut jäi alle..

Elikkä monivitamiini on juurikin hyvä täyttämään tätä rakoa! Ja tästä Forever Dailystä sä saat 12 vitamiinia, 8 mineraalia, lykopeenia, ubikinonia (eli koentsyymi Q10), aloe veraa, luteiinia&isosamettikukkauutetta (jotka molemmat hyviä silmille) sekä kahtakymmentä (!!) eri kasvista, marjaa ja hedelmää! Mun mielestä tää on ihan huippu! Erityisesti tykkään mm. siitä, että A-vitamiini on beetakaroteeni muodossa, eli keho ottaa siitä sen verran A:ta, kun tarvitsee. Muutenkin moni juttu on mietitty tarkkaan.

Kaksi tablettia päivässä riittää ja ne on äkkiä hulautettu alas. Sisältöönsä nähden hinta on silti varsin edullinen ja tätä todellakin toivoisin, että ihmiset hoksais käyttää enemmän!

Erittäin helppo ja nopea tapa täydentää omaa ruokavaliota luonnollisilla ravinteilla. Kehosi ja terveytesi kiittävät! <3