Lisätuloja Sinulle?

Haluatko muutosta elämääsi?

Oletko elämässäsi nyt siellä, missä haluat olla? Onko työ ja vapaa-aika tasapainossa; saatko tehdä riittävästi juuri niitä asioita, joita itse haluat? Asutko siellä, missä olet aina haaveillut asuvasi, matkusteletko niin paljon kuin haluat, entä pystytkö tarjoamaan lapsillesi kaiken, minkä koet tarpeelliseksi? Koetko olevasi oman elämäsi ja kalenterisi herra?

Jos kaikki on elämässäsi hyvin, niin mahtavaa! Mutta jos koet, että jokin elämäsi osa-alue kaipaa kohennusta, niin asialle kannattaa tehdä jotain. Albert Einstein kutsui hulluudeksi sitä, että tekee jatkuvasti asiat samalla tavalla, mutta silti odottaa erilaista lopputulosta. Miten mikään voisi muuttua, jollet muuta toimintatapojasi? 

Muutos on mahdollista!

Olen itse saanut muutettua elämäni suuntaa; olin aiemmin töissä toimistosihteerinä ja pidin työstäni, mutta en työpaikalla olleesta ilmapiiristä. Sen jälkeen ryhdyin yksityiseksi perhepäivähoitajaksi ja vaikka pystyin itse vaikuttamaan työpäivieni sisältöön ja tykkäsin touhuta lasten kanssa, niin työ oli hyvin pitkälle lasten aikatauluihin sidottua.

Vasta Forever-työn myötä olen saanut kalenterini täydellisesti hallintaani! <3 Saan olla kotona, kun lapset lähtevät kouluun. Olen päässyt osallistumaan lasteni koululla pidettyihin hauskoihin perjantaipirskeisiin keskellä päivää. Saan olla kotona, kun lapset tulevat koulusta. Lapset ovat pieniä vain hetken, niin itselleni on ollut todella tärkeää saada olla mukana heidän arjessaan!

Oletko valmis muutokseen?

Moni suomalainen valittaa nykyisiä olosuhteitaan ja haluaa muutosta elämäänsä, mutta vain harvat ryhtyvät oikeasti toimeen ja alkavat tavoittelemaan muutosta. Jos sinä olet valmis muutokseen, voin olla avuksi!

Mieti millaista muutosta haluat? Haluatko olla pidempään lapsen kanssa hoitovapaalla kotona? Haluatko matkustella enemmän?Säästää omaan asuntoon? Joka tapauksessa muutaman satasen lisätulo kuukaudessa kotihoidon tuen tai palkan päälle auttaa muutoksen alkuun. 

Joku haluaa isompaa muutosta, toiselle riittää pienempi. Silti pitkäkin matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Jos olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen, ota minuun yhteyttä sivulla olevalla lomakkeella tai anu(a)aurinkoinenolo.fi, niin katsotaan olemmeko sopivat yhteistyökumppanit toisillemme?


Kontakt meg